26 February 2015

Sinopsis Kerana Dia Manusia Biasa

                                                        
                                                          SINOPSIS
Dunia ini sebenarnya kecil sahaja! Disebabkan kesilapan orang lain,Nurin Aira terpaksa menanggung derita.Berkahwin dengan lelaki yang tidak di kenali bukan mudah untuk dia lalui.Apatah lagi, lelaki itu sering kali melukakan hatinya.Tapi bila teringatkan Alia iaitu anaknya dia harus cekal.Segala kata hinaan lelaki itu di terimanya dengan hati yang terbuka. Status Alia sering kali menjadi punca pergaduhan mereka.
Tengku Shamil Zaquan menyimpan dendam yang membara pada Nurin Aira.Isterinya mati angkara adik Nurin Aira.Gadis itu harus menerima balasan daripadanya.Dia mahu Nurin Aira rasa bagaimana kehilangan orang yang disayangi.Nurin Aira harus menanggung kesalahan adiknya.
Tengku Shamil Zaquan dan Nurin Aira disatukan angkara rancangan adik sepupu lelaki itu.Bagi Nurin Aira,dia ikhlas dengan perkhawinannya.Dia mahu menyelamat seorang lelaki daripada bergelar anak derhaka.Tapi tidak bagi Tengku Shamil Zaquan,dia tetap tidak dapat menerima Nurin Aira.Dendamnya makin membara,apapun yang terjadi Nurin Aira perlu menderita.Itu tekadnya!
Sejauh manakah dendam Tengku Shamil Zaquan terhadap Nurin Aira? Mampukah,Nurin Aira meleburkan dendam yang membara dalam diri Tengku Shamil Zaquan? 

2 comments:

http://www.amazingcounters.com/sign-up3.php